Page 14 of 19

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Fri Jul 27, 2012 1:23 pm
by Kabanellas
you're right! thanks. I'll correct it on the next update :)

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Sat Aug 04, 2012 8:17 pm
by Kabanellas
Final update (hopefully) ;)

-'Chamberlain' spelling corrected
-S17 archer is now A17 archer, as it should
-T3 can now bombard T4
-HB2 Knight can no longer assault Beoren Castle
-Redone/rearranged the legend concerning the Knights+Castle bonus
-Decreased the College of Cardinals neutral killers from 6 to 5
-Decreased all Cathedrals neutral starters from 3 to 2

Large map - http://img528.imageshack.us/img528/9528/scourt2v17img.png
Small map - http://img19.imageshack.us/img19/6113/scourt2v17smallimg.png
XML - http://www.freewebs.com/kabanellas/KC2_Version3.xml

Click image to enlarge.
image


Click image to enlarge.
image

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Mon Aug 06, 2012 8:37 am
by thenobodies80
Double Checking the files right now.
All points you listed are ok, but about #5 are you sure ?...it seems to me you have cut the whole 'castle + every 2 knights bonus section' into the xml but on the legend that bonus stands still. :-k

I prefer to wait for an answer from you before to send these files to the turtle. O:)

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Mon Aug 06, 2012 3:30 pm
by Kabanellas
-Redone/rearranged the legend concerning the Knights+Castle bonus

The bonus is working in the same exact way :).

I just removed the bonus explanation from the castle's legend board and introduced it in the Knight's legend board. It's now more easily understandable that the bonus is not cumulative (it will only work for 1 Castle, no matter the number of castles you own)

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Mon Aug 06, 2012 6:30 pm
by chapcrap
In the small version, in the new Knights explanation section, there needs to be a space between '1army'. So it says '1 army'

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Thu Aug 09, 2012 5:59 am
by Kabanellas
chapcrap wrote:In the small version, in the new Knights explanation section, there needs to be a space between '1army'. So it says '1 army'


This should do it :) :

Large map - http://img528.imageshack.us/img528/9528/scourt2v17img.png
Small map - http://img171.imageshack.us/img171/7572/scourt2v17bsmallimg.png
XML - http://www.freewebs.com/kabanellas/KC2_Version3.xml

Click image to enlarge.
image


Click image to enlarge.
image

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Thu Aug 09, 2012 2:35 pm
by AndyDufresne
Kab, did you see the love letter written to you (essentially) in the GD? ;)
viewtopic.php?f=6&t=176442


--Andy

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Thu Aug 09, 2012 6:13 pm
by Kabanellas
:lol: :lol: :lol:

loved it!! nice review :)

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Wed Aug 15, 2012 12:56 am
by pinballnate
Great Maps, I'm a big fan of the King's Courts! Thanks for all your hard work :)

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Thu Aug 16, 2012 5:24 am
by Kabanellas
you're welcome :)

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Thu Aug 16, 2012 7:38 pm
by thenobodies80
Sent to lackattack ;)

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Tue Aug 21, 2012 5:52 pm
by thenobodies80
OK, it seems that the new update can create some problems with the game log, due the fact you removed some continents.

I'm discussing with lackattack about a viable option, in the meanwhile I lock the map to prevent the creation of new games on it that will make the situation only more tricky.

I'll keep you all updated about this.

Nobodies

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Tue Aug 21, 2012 6:37 pm
by chapcrap
thenobodies80 wrote:OK, it seems that the new update can create some problems with the game log, due the fact you removed some continents.

I'm discussing with lackattack about a viable option, in the meanwhile I lock the map to prevent the creation of new games on it that will make the situation only more tricky.

I'll keep you all updated about this.

Nobodies

NOOOOOOOOOOO!!!!

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Tue Aug 21, 2012 7:30 pm
by DivineRight
Playing a game currently an it's fun:-)

One bug: there is a mis-labeled archer. On the map it's S17 (in the bottom centre on a hill). It vexed me for a while as I couldn't figure out how to reinforce or deploy on it. In deployment phase though if you select A17 that is the same tile. If someone could relabel that to save future headaches that'd be great!

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Tue Aug 21, 2012 9:41 pm
by Frox333
GRRRRRRRRRRRR ur pry right though, nice choice thenobodies

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Wed Aug 22, 2012 4:18 am
by Kabanellas
thenobodies80 wrote:OK, it seems that the new update can create some problems with the game log, due the fact you removed some continents.

I'm discussing with lackattack about a viable option, in the meanwhile I lock the map to prevent the creation of new games on it that will make the situation only more tricky.

I'll keep you all updated about this.

Nobodies


strange... I didn't remove any continents at all....

These were the only changes:

-'Chamberlain' spelling corrected (img file)
-S17 archer is now A17 archer, as it should (img file)
-T3 can now bombard T4 (XML)
-HB2 Knight can no longer assault Beoren Castle (XML)
-Redone/rearranged the legend concerning the Knights+Castle bonus (img file)
-Decreased the College of Cardinals neutral killers from 6 to 5 (img file) and (XML)
-Decreased all Cathedrals neutral starters from 3 to 2 (XML)

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Wed Aug 22, 2012 4:49 am
by Kabanellas
:?: :?: :?:

actually I was rechecking the XML and I can't seem to find the ' 1 Castle + Knight(s) ' bonus .... which is strange because I edited the last XML version. :-s

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Wed Aug 22, 2012 5:30 am
by Twopoint
I cant find the map on the list

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Wed Aug 22, 2012 7:10 am
by thenobodies80
Kabanellas wrote::?: :?: :?:

actually I was rechecking the XML and I can't seem to find the ' 1 Castle + Knight(s) ' bonus .... which is strange because I edited the last XML version. :-s



yes....that's what we noticed too...i mean the missing bonuses.
Kab, please double check the xml and post the final version here so I can also check it and send it to lackattack...and obviously unlock the map. ;)

Thanks
Nobodies

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Wed Aug 22, 2012 7:57 am
by isaiah40
Twopoint wrote:I cant find the map on the list

This is because the map has been closed temporarily due to a problem with the new XML. Once the issue has been corrected, the map will be open for new games again.

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Wed Aug 22, 2012 9:36 am
by Kabanellas

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Fri Aug 24, 2012 5:13 pm
by swimmerdude99
2012-08-24 22:07:31 - calculatedCHA0S assaulted House of Beoren from HB2 Knight and conquered it from rickyricardo555

My teammate in this game noticed an error. I don't think this should happen.

Game 11261961

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 7:46 am
by Kabanellas
swimmerdude99 wrote:2012-08-24 22:07:31 - calculatedCHA0S assaulted House of Beoren from HB2 Knight and conquered it from rickyricardo555

My teammate in this game noticed an error. I don't think this should happen.

Game 11261961


That error was addressed on this last update :) ... waiting for upload....

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 8:03 am
by thenobodies80
Kabanellas wrote: ... waiting for upload....


me too...

Re: King's Court 2 - BETA (Live now)

PostPosted: Sat Aug 25, 2012 1:29 pm
by swimmerdude99
okay great :) sorry for the bother, I have enjoyed the map so far :)