Game coding not displaying properly - erratic [Game link bug

Have suggestion for a new or old tool/enhancement? Come on in!

Moderators: Beta Team, Tech Team, Global Moderators

Forum rules
Please read the Community Guidelines before posting.

Game coding not displaying properly - erratic [Game link bug

Postby stahrgazer on Tue Mar 08, 2011 11:08 am

Operating System: Win7
Browser: Mozilla Firefox
Scripts/third party programs used: Installed but OFF (Bob)



Concise description:
  • Game creator sees games made (triples) with two teams, one with 3 players, second team with 2 players in game coding in forums, pms, etc.
  • Others seeing triples games, two teams, each with three players (the way it should be)
  • quads games show two teams, 4 players each (the way it should be)
  • I do not know if doubles shows oddly, I didn't make any doubles games
  • the triples games are clearly showing they are triples games, just with the teams improperly displaying in the mouseover using gamecode in forums
  • when game link is clicked, the games are CLEARLY triples

Specifics:
  • using game code [game][/game] to display some tournament games I made, Triples: I see team 1 with 3 players, team 2 with 2 players.
    Masli and Chuuuuck see nothing wrong.
    Glitch might be limited to game creator, but I assure you, I'm seeing 3/2 for my trips teams, not 3/3 like it should be!

Game 8660106

Game 8660107

Game 8660111

Game 8660113
Last edited by stahrgazer on Tue Mar 08, 2011 2:37 pm, edited 5 times in total.
Image
User avatar
Sergeant stahrgazer
 
Posts: 1424
Joined: Thu May 22, 2008 11:59 am
Location: Figment of the Imagination...
Medals: 57
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (2) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3)
Bot Achievement (3) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (1) General Achievement (4) Clan Achievement (8)
Tournament Contribution (1) General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Dako on Tue Mar 08, 2011 11:34 am

Please provide game number or screenshot with the issue. Do you know how to make and upload screeshots?
Image
User avatar
Brigadier Dako
 
Posts: 3950
Joined: Sun Aug 26, 2007 9:07 am
Location: St. Petersburg, Russia
Medals: 117
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (2)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (2) Polymorphic Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (2)
Fog of War Achievement (3) Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (1) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (2)
Cross-Map Achievement (3) Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (14) General Achievement (24)
Clan Achievement (21) General Contribution (20)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby stahrgazer on Tue Mar 08, 2011 2:32 pm

Dako wrote:Please provide game number or screenshot with the issue. Do you know how to make and upload screeshots?


Well, I thought I had put them. However..

1) No, I do NOT know how to screen shot what appears on the mouse-over, and I doubt anyone knows how to do that.
2) I thought my description made it pretty clear that everyone ELSE is apparently seeing things okay on the mouseover of the [game] coding
Image
User avatar
Sergeant stahrgazer
 
Posts: 1424
Joined: Thu May 22, 2008 11:59 am
Location: Figment of the Imagination...
Medals: 57
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (2) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3)
Bot Achievement (3) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (1) General Achievement (4) Clan Achievement (8)
Tournament Contribution (1) General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby sherkaner on Tue Mar 08, 2011 3:17 pm

There is an old version of 'Conquer club game link' that has the behaviour you mention, do you have the latest version of that plugin?
Colonel sherkaner
 
Posts: 1606
Joined: Thu May 03, 2007 3:21 am
Location: Zwolle
Medals: 42
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (2) Quadruples Achievement (2) Terminator Achievement (2)
Freestyle Achievement (2) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (2) Speed Achievement (1) Teammate Achievement (2)
Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3) Ratings Achievement (2) Tournament Achievement (3) Clan Achievement (3)
General Contribution (11)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Dako on Tue Mar 08, 2011 3:30 pm

Ok, I know this bug. It happens when you have invite privileges over game (like right now, when you created the games for the tournament).

Unfortunately, nothing can be done as of now because scripts needs updating and to update it in a correct way we need to wait for admins to update CC API.

So, bear with it, it is not that bad. I will try to push lack into fixing some minor things with API.
Image
User avatar
Brigadier Dako
 
Posts: 3950
Joined: Sun Aug 26, 2007 9:07 am
Location: St. Petersburg, Russia
Medals: 117
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (2)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (2) Polymorphic Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (2)
Fog of War Achievement (3) Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (1) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (2)
Cross-Map Achievement (3) Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (14) General Achievement (24)
Clan Achievement (21) General Contribution (20)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Metsfanmax on Tue Mar 08, 2011 3:43 pm

stahrgazer wrote:1) No, I do NOT know how to screen shot what appears on the mouse-over, and I doubt anyone knows how to do that.


It's simple. Hover your mouse over it, and take a screen shot.
User avatar
Sergeant 1st Class Metsfanmax
 
Posts: 4406
Joined: Wed Apr 11, 2007 11:01 pm
Location: NY
Medals: 43
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (3)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (3) Teammate Achievement (1) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (1)
Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (2) Tournament Achievement (1) General Achievement (7) Clan Achievement (2)
General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby stahrgazer on Tue Mar 08, 2011 4:41 pm

Metsfanmax wrote:
stahrgazer wrote:1) No, I do NOT know how to screen shot what appears on the mouse-over, and I doubt anyone knows how to do that.


It's simple. Hover your mouse over it, and take a screen shot.


duh. screenshot usuall requires using the mouse to select what to screenshot, but umm.. can't do that when i need the mouse to mouse-over
Image
User avatar
Sergeant stahrgazer
 
Posts: 1424
Joined: Thu May 22, 2008 11:59 am
Location: Figment of the Imagination...
Medals: 57
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (2) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3)
Bot Achievement (3) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (1) General Achievement (4) Clan Achievement (8)
Tournament Contribution (1) General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Master Fenrir on Tue Mar 08, 2011 4:42 pm

Yeah, I have this same problem. Once the games fill, though, all names appear.
Image
User avatar
General Master Fenrir
 
Posts: 1559
Joined: Sat Apr 18, 2009 8:40 am
Medals: 110
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (4) Quadruples Achievement (4) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (4) Freestyle Achievement (2) Nuclear Spoils Achievement (3) Fog of War Achievement (4)
Speed Achievement (1) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (3) Cross-Map Achievement (4) Ratings Achievement (4)
Tournament Achievement (21) General Achievement (6) Clan Achievement (16) Tournament Contribution (14) General Contribution (11)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Metsfanmax on Tue Mar 08, 2011 4:44 pm

stahrgazer wrote:
Metsfanmax wrote:
stahrgazer wrote:1) No, I do NOT know how to screen shot what appears on the mouse-over, and I doubt anyone knows how to do that.


It's simple. Hover your mouse over it, and take a screen shot.


duh. screenshot usuall requires using the mouse to select what to screenshot, but umm.. can't do that when i need the mouse to mouse-over


It's called the print screen button. Learn to use it, thanks!
User avatar
Sergeant 1st Class Metsfanmax
 
Posts: 4406
Joined: Wed Apr 11, 2007 11:01 pm
Location: NY
Medals: 43
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (3)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (3) Teammate Achievement (1) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (1)
Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (2) Tournament Achievement (1) General Achievement (7) Clan Achievement (2)
General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby stahrgazer on Tue Mar 08, 2011 4:46 pm

Metsfanmax wrote:It's called the print screen button. Learn to use it, thanks!


I live in Florida. Come show me how my system will screenprint a mouseover. Thanks!
Image
User avatar
Sergeant stahrgazer
 
Posts: 1424
Joined: Thu May 22, 2008 11:59 am
Location: Figment of the Imagination...
Medals: 57
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (2) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3)
Bot Achievement (3) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (1) General Achievement (4) Clan Achievement (8)
Tournament Contribution (1) General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby stahrgazer on Tue Mar 08, 2011 4:47 pm

Master Fenrir wrote:Yeah, I have this same problem. Once the games fill, though, all names appear.


Thanks for verifying.

I'll put a note in the tourney forum so others know "it's not you" :lol:
Image
User avatar
Sergeant stahrgazer
 
Posts: 1424
Joined: Thu May 22, 2008 11:59 am
Location: Figment of the Imagination...
Medals: 57
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (2) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3)
Bot Achievement (3) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (1) General Achievement (4) Clan Achievement (8)
Tournament Contribution (1) General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Metsfanmax on Tue Mar 08, 2011 4:48 pm

stahrgazer wrote:
Metsfanmax wrote:It's called the print screen button. Learn to use it, thanks!


I live in Florida. Come show me how my system will screenprint a mouseover. Thanks!


I don't need to go to Florida.

Step 1) Press Print Screen button on keyboard
Step 2) Paste to your favorite image editing software
Step 3) Save
Step 4) ?
Step 5) Profit!
User avatar
Sergeant 1st Class Metsfanmax
 
Posts: 4406
Joined: Wed Apr 11, 2007 11:01 pm
Location: NY
Medals: 43
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (3)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (3) Teammate Achievement (1) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (1)
Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (2) Tournament Achievement (1) General Achievement (7) Clan Achievement (2)
General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Dako on Tue Mar 08, 2011 5:02 pm

I guess if she uses Mac it might be a little bit harder.
Image
User avatar
Brigadier Dako
 
Posts: 3950
Joined: Sun Aug 26, 2007 9:07 am
Location: St. Petersburg, Russia
Medals: 117
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (2)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (2) Polymorphic Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (2)
Fog of War Achievement (3) Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (1) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (2)
Cross-Map Achievement (3) Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (14) General Achievement (24)
Clan Achievement (21) General Contribution (20)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby stahrgazer on Tue Mar 08, 2011 5:08 pm

Metsfanmax wrote:
stahrgazer wrote:
Metsfanmax wrote:It's called the print screen button. Learn to use it, thanks!


I live in Florida. Come show me how my system will screenprint a mouseover. Thanks!


I don't need to go to Florida.

Step 1) Press Print Screen button on keyboard
Step 2) Paste to your favorite image editing software
Step 3) Save
Step 4) ?
Step 5) Profit!


Nope, you'll need to come to florida to show me how to make this system do that.

Meanwhile, OBVIOUSLY SCREEN PRINTS WEREN'T REQUIRED.

I have at least two folks confirming the bug is a bug.
Image
User avatar
Sergeant stahrgazer
 
Posts: 1424
Joined: Thu May 22, 2008 11:59 am
Location: Figment of the Imagination...
Medals: 57
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (2) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3)
Bot Achievement (3) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (1) General Achievement (4) Clan Achievement (8)
Tournament Contribution (1) General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Metsfanmax on Tue Mar 08, 2011 5:46 pm

Dako wrote:I guess if she uses Mac it might be a little bit harder.


If she's one of the ~10% of people who uses an Apple OS, she probably shouldn't be talking about what's not possible for people in general.
User avatar
Sergeant 1st Class Metsfanmax
 
Posts: 4406
Joined: Wed Apr 11, 2007 11:01 pm
Location: NY
Medals: 43
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (3)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (3) Teammate Achievement (1) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (1)
Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (2) Tournament Achievement (1) General Achievement (7) Clan Achievement (2)
General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby basic_man2010_20 on Wed Mar 09, 2011 12:36 am

Metsfanmax wrote:
Dako wrote:I guess if she uses Mac it might be a little bit harder.


If she's one of the ~10% of people who uses an Apple OS, she probably shouldn't be talking about what's not possible for people in general.




tell me where the print screen is on a toshiba laptop WITHOUT haveing to use the on screen keyboard...
Cook basic_man2010_20
 
Posts: 469
Joined: Sun Sep 05, 2010 11:26 am
Medals: 28
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (2)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (3) Fog of War Achievement (3) Speed Achievement (2)
Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (1) Ratings Achievement (2) General Achievement (1) Tournament Contribution (4)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby stahrgazer on Wed Mar 09, 2011 1:04 am

Personally, I think it's absolutely retarded that a mod who claims he's aware of the problem, wants screen prints and game numbers for a problem he's admitted he's aware of.

Put the report in pending and tell metsa to stfu, thank you 8-)
Image
User avatar
Sergeant stahrgazer
 
Posts: 1424
Joined: Thu May 22, 2008 11:59 am
Location: Figment of the Imagination...
Medals: 57
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (2) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3)
Bot Achievement (3) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (1) General Achievement (4) Clan Achievement (8)
Tournament Contribution (1) General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby shaneback on Wed Mar 09, 2011 1:31 am

stahrgazer wrote:Personally, I think it's absolutely retarded that a mod who claims he's aware of the problem, wants screen prints and game numbers for a problem he's admitted he's aware of.

Put the report in pending and tell metsa to stfu, thank you 8-)


You do realize he asked for the screen shot and game numbers before he realized what the problem was?
Click image to enlarge.
image
User avatar
Major shaneback
 
Posts: 1990
Joined: Tue Aug 11, 2009 1:12 pm
Medals: 106
Standard Achievement (4) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (2)
Assassin Achievement (2) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Polymorphic Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (2)
Fog of War Achievement (4) Trench Warfare Achievement (2) Speed Achievement (2) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (2)
Cross-Map Achievement (4) Beta Map Achievement (1) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (31) General Achievement (3)
Clan Achievement (15) Training Achievement (1) Challenge Achievement (1) Tournament Contribution (11) General Contribution (1)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Metsfanmax on Wed Mar 09, 2011 10:28 am

shaneback wrote:
stahrgazer wrote:Personally, I think it's absolutely retarded that a mod who claims he's aware of the problem, wants screen prints and game numbers for a problem he's admitted he's aware of.

Put the report in pending and tell metsa to stfu, thank you 8-)


You do realize he asked for the screen shot and game numbers before he realized what the problem was?


Indeed - you'll notice he stopped asking for them after he realized what the problem was, yet you continued to be difficult about the fact that he asked in the first place. I only kept on the subject because I wanted you to recognize that if you don't know what you're talking about, you shouldn't be so arrogant :roll:
User avatar
Sergeant 1st Class Metsfanmax
 
Posts: 4406
Joined: Wed Apr 11, 2007 11:01 pm
Location: NY
Medals: 43
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (3)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (3) Teammate Achievement (1) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (1)
Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (2) Tournament Achievement (1) General Achievement (7) Clan Achievement (2)
General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby basic_man2010_20 on Wed Mar 09, 2011 8:59 pm

basic_man2010_20 wrote:
Metsfanmax wrote:
Dako wrote:I guess if she uses Mac it might be a little bit harder.


If she's one of the ~10% of people who uses an Apple OS, she probably shouldn't be talking about what's not possible for people in general.




tell me where the print screen is on a toshiba laptop WITHOUT haveing to use the on screen keyboard...



ive yet to be told where the print screen button on a toshiba satilate c655d-S5046 is would really help me out to know where it is, and i dont wanna have to go into the on screen keyboard to use it... like you said on the keyboard now where is it ive searched for it and cant find it
Cook basic_man2010_20
 
Posts: 469
Joined: Sun Sep 05, 2010 11:26 am
Medals: 28
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (2)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (3) Fog of War Achievement (3) Speed Achievement (2)
Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (1) Ratings Achievement (2) General Achievement (1) Tournament Contribution (4)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby QoH on Wed Mar 09, 2011 10:38 pm

i"m pretty sure it's only on desktop keyboards. I'm not sure... I have a Mac
Major QoH
 
Posts: 1835
Joined: Fri Aug 20, 2010 12:37 pm
Medals: 78
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (2) Quadruples Achievement (3) Terminator Achievement (2)
Assassin Achievement (2) Manual Troops Achievement (3) Freestyle Achievement (3) Nuclear Spoils Achievement (3) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (2) Speed Achievement (3) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (2) Cross-Map Achievement (3)
Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (3) Tournament Achievement (9) General Achievement (7) Clan Achievement (10)
Training Achievement (1) Tournament Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby Metsfanmax on Wed Mar 09, 2011 11:15 pm

If your keyboard doesn't have a Print Screen button, you can either remap your keyboard (not advised) or use this software:

http://bluefive.pair.com/snapshot.htm
User avatar
Sergeant 1st Class Metsfanmax
 
Posts: 4406
Joined: Wed Apr 11, 2007 11:01 pm
Location: NY
Medals: 43
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (1)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (3)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (3) Teammate Achievement (1) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (1)
Battle Royale Achievement (1) Ratings Achievement (2) Tournament Achievement (1) General Achievement (7) Clan Achievement (2)
General Contribution (7)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby lackattack on Thu Mar 10, 2011 1:42 am

basic_man2010_20 wrote:ive yet to be told where the print screen button on a toshiba satilate c655d-S5046 is would really help me out to know where it is, and i dont wanna have to go into the on screen keyboard to use it... like you said on the keyboard now where is it ive searched for it and cant find it


If you ever want to take a screenshot again, you could always take a picture of the screen with a camera :idea:
User avatar
Private lackattack
Retired Administrator
 
Posts: 6112
Joined: Sun Jan 01, 2006 10:34 pm
Location: Montreal, QC
Medals: 9
Standard Achievement (1) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Speed Achievement (1)
Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (1) General Achievement (2)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby ender516 on Fri Mar 11, 2011 11:56 pm

If I am reading a picture of that keyboard properly, it looks like PrtSc is on the End key in the upper right. Try holding the Fn key and pressing End.
User avatar
Sergeant 1st Class ender516
 
Posts: 4452
Joined: Wed Dec 17, 2008 6:07 pm
Location: Waterloo, Ontario
Medals: 37
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Freestyle Achievement (1)
Fog of War Achievement (1) Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (1) Ratings Achievement (3) General Achievement (9)
Map Contribution (5) General Contribution (11)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

Postby basic_man2010_20 on Sun Mar 13, 2011 5:38 pm

ender516 wrote:If I am reading a picture of that keyboard properly, it looks like PrtSc is on the End key in the upper right. Try holding the Fn key and pressing End.





ooo yesd it is there its such a small word on the keyboard i wasn't ever able to do it thus always had to use the on screen keyboard and its annoying haveing to find it
Cook basic_man2010_20
 
Posts: 469
Joined: Sun Sep 05, 2010 11:26 am
Medals: 28
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (2)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (3) Fog of War Achievement (3) Speed Achievement (2)
Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (1) Ratings Achievement (2) General Achievement (1) Tournament Contribution (4)

Next

Return to Tools Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

Login