Page 1 of 2

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Wed Mar 09, 2011 12:36 am
by basic_man2010_20
Metsfanmax wrote:
Dako wrote:I guess if she uses Mac it might be a little bit harder.


If she's one of the ~10% of people who uses an Apple OS, she probably shouldn't be talking about what's not possible for people in general.




tell me where the print screen is on a toshiba laptop WITHOUT haveing to use the on screen keyboard...

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Wed Mar 09, 2011 1:04 am
by stahrgazer
Personally, I think it's absolutely retarded that a mod who claims he's aware of the problem, wants screen prints and game numbers for a problem he's admitted he's aware of.

Put the report in pending and tell metsa to stfu, thank you 8-)

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Wed Mar 09, 2011 1:31 am
by shaneback
stahrgazer wrote:Personally, I think it's absolutely retarded that a mod who claims he's aware of the problem, wants screen prints and game numbers for a problem he's admitted he's aware of.

Put the report in pending and tell metsa to stfu, thank you 8-)


You do realize he asked for the screen shot and game numbers before he realized what the problem was?

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Wed Mar 09, 2011 10:28 am
by Metsfanmax
shaneback wrote:
stahrgazer wrote:Personally, I think it's absolutely retarded that a mod who claims he's aware of the problem, wants screen prints and game numbers for a problem he's admitted he's aware of.

Put the report in pending and tell metsa to stfu, thank you 8-)


You do realize he asked for the screen shot and game numbers before he realized what the problem was?


Indeed - you'll notice he stopped asking for them after he realized what the problem was, yet you continued to be difficult about the fact that he asked in the first place. I only kept on the subject because I wanted you to recognize that if you don't know what you're talking about, you shouldn't be so arrogant :roll:

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Wed Mar 09, 2011 8:59 pm
by basic_man2010_20
basic_man2010_20 wrote:
Metsfanmax wrote:
Dako wrote:I guess if she uses Mac it might be a little bit harder.


If she's one of the ~10% of people who uses an Apple OS, she probably shouldn't be talking about what's not possible for people in general.




tell me where the print screen is on a toshiba laptop WITHOUT haveing to use the on screen keyboard...



ive yet to be told where the print screen button on a toshiba satilate c655d-S5046 is would really help me out to know where it is, and i dont wanna have to go into the on screen keyboard to use it... like you said on the keyboard now where is it ive searched for it and cant find it

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Wed Mar 09, 2011 10:38 pm
by QoH
i"m pretty sure it's only on desktop keyboards. I'm not sure... I have a Mac

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Wed Mar 09, 2011 11:15 pm
by Metsfanmax
If your keyboard doesn't have a Print Screen button, you can either remap your keyboard (not advised) or use this software:

http://bluefive.pair.com/snapshot.htm

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Thu Mar 10, 2011 1:42 am
by lackattack
basic_man2010_20 wrote:ive yet to be told where the print screen button on a toshiba satilate c655d-S5046 is would really help me out to know where it is, and i dont wanna have to go into the on screen keyboard to use it... like you said on the keyboard now where is it ive searched for it and cant find it


If you ever want to take a screenshot again, you could always take a picture of the screen with a camera :idea:

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Fri Mar 11, 2011 11:56 pm
by ender516
If I am reading a picture of that keyboard properly, it looks like PrtSc is on the End key in the upper right. Try holding the Fn key and pressing End.

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Sun Mar 13, 2011 5:38 pm
by basic_man2010_20
ender516 wrote:If I am reading a picture of that keyboard properly, it looks like PrtSc is on the End key in the upper right. Try holding the Fn key and pressing End.





ooo yesd it is there its such a small word on the keyboard i wasn't ever able to do it thus always had to use the on screen keyboard and its annoying haveing to find it

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Wed Mar 16, 2011 5:12 pm
by MoB Deadly
Note: Using a Macintosh press these keys

Command + Shift + 3 (Takes a png of the whole screen, and automatically saves it to the desktop)

http://graphicssoft.about.com/od/screen ... enshot.htm

Re: Game coding not displaying properly - erratic

PostPosted: Mon Mar 21, 2011 7:48 am
by Dako
Moved to tools bugs as it is a "Game Link" plugin bug.