Announcing: Conquer Club Notifier

Archival storage to keep things organized and uncluttered. Can't find what you need? Search for old topics here.

Moderators: Beta Team, Tech Team, Global Moderators

Forum rules
Please read the Community Guidelines before posting.

Postby AndyBruce on Wed Jun 07, 2006 5:06 am

Just downloaded it. This thing is great. This site just keeps getting better and better. WWWWHHHHOOOOOO...SOUL PATROL!!!!!!!
User avatar
Lieutenant AndyBruce
 
Posts: 31
Joined: Fri Jan 27, 2006 9:54 pm
Location: North Carolina

Postby Kernal_Kronic on Wed Jun 07, 2006 6:37 am

Nice one, kevinc...now i can check my games without being busted by my boss :twisted: Sweeeeet
User avatar
Captain Kernal_Kronic
 
Posts: 771
Joined: Thu Mar 30, 2006 2:33 am
Location: South Africa
Medals: 19
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (2)
Freestyle Achievement (1) Fog of War Achievement (2) Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (2) Ratings Achievement (2)
Tournament Achievement (3)

Postby kevinc on Wed Jun 07, 2006 7:47 am

Hey all, thanks for the support. Glad people like it.

Here's some of the answers to questions brought up.

mrdexter wrote:Got it running, and have a suggestion for 0.2, any chance we can tinker with the opacity?"


I doubt I'll be able to do it on the fly, but if it's too transparent I can change the design.

mrdexter wrote:"Visit gamespace seems to open IE even though it's not default browser?"


That shouldn't happen, I'll look into it.

mrdexter wrote:any chance of a minimise to systemtray too?


If you right click on the program in the task bar, you can select minimize, and it will do just that. I'll see if I can add minimize to the context menu for v0.2

DublinDoogey wrote:when we close it, do we just need to open the .exe file again to open it?


Nope, just open the exe again. It should work fine. If you want you could create a shortcut it on your desktop or something like that.

AndyDufresne wrote:Is there perhaps a way for it, when minimized to system tray, to show its information while you hover the mouse over it?


Great Idea Andy. I'm not sure if it's possible, but I'll check it out.

hotgun wrote:Will someone make this work for mac???


If you want to buy me a Mac I could make a dashboard widget that works the same way :o) In the mean time however, i'm not sure there's anything I can do. It's built in flash, so I might be able to make a more basic version of it, but it'd be ugly. I'll have a think about it.

tr0y wrote:Customizable Refresh time. ( if one has more games they may need a quicker refresh. )


It's set at at 60 seconds at the moment. I'm not sure I want to set it lower, because a few people running it continually hitting the server every 10 seconds wouldn't be good for load.
User avatar
Corporal kevinc
 
Posts: 182
Joined: Tue Mar 14, 2006 4:47 pm
Location: Dublin
Medals: 7
Map Contribution (1) General Contribution (6)

Postby mrdexter on Wed Jun 07, 2006 7:55 am

Kevin,
Thanks for the quick response to all the questions raised.

kevinc wrote:
mrdexter wrote:Got it running, and have a suggestion for 0.2, any chance we can tinker with the opacity?"


I doubt I'll be able to do it on the fly, but if it's too transparent I can change the design.


It's not transparent enough actually, but hey, it's hardly important.

kevinc wrote:
mrdexter wrote:"Visit gamespace seems to open IE even though it's not default browser?"


That shouldn't happen, I'll look into it.


Thanks, but I think this may be a local problem, tried it at work today and it behaves differently, I'll look again when I get home.

kevinc wrote:
mrdexter wrote:any chance of a minimise to systemtray too?


If you right click on the program in the task bar, you can select minimize, and it will do just that. I'll see if I can add minimize to the context menu for v0.2


Actually, I worded it badly...what i meant was whilst it is running, have it only appear in the system tray not the taskbar.

kevinc wrote:
AndyDufresne wrote:Is there perhaps a way for it, when minimized to system tray, to show its information while you hover the mouse over it?


Great Idea Andy. I'm not sure if it's possible, but I'll check it out.

great feature if it's possible.

kevinc wrote:
tr0y wrote:Customizable Refresh time. ( if one has more games they may need a quicker refresh. )


It's set at at 60 seconds at the moment. I'm not sure I want to set it lower, because a few people running it continually hitting the server every 10 seconds wouldn't be good for load.


I would think 60 seconds is short enough even for wac, we don't want Lack putting the price of premium up to pay for the extra bandwidth
Positive: Great guy, will always play to his best. Honourable and fun to play with as well. You know you're in for a rough time playing mrdexter :) Game 31384 Haydena
Positive: Mr D is the golden child of CC, if we had to elect a king he'd get my vote! Game 76700 silus
User avatar
Sergeant 1st Class mrdexter
 
Posts: 212
Joined: Sun Mar 19, 2006 6:21 am
Location: England
Medals: 4
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1)

Postby kevinc on Wed Jun 07, 2006 7:57 am

Oh, and hotgun. There's some good RSS Dashboard widgets for mac that are pretty cool:
http://www.apple.com/downloads/dashboar ... eader.html
User avatar
Corporal kevinc
 
Posts: 182
Joined: Tue Mar 14, 2006 4:47 pm
Location: Dublin
Medals: 7
Map Contribution (1) General Contribution (6)

Postby hotgun on Wed Jun 07, 2006 11:33 am

kevinc wrote:Oh, and hotgun. There's some good RSS Dashboard widgets for mac that are pretty cool:
http://www.apple.com/downloads/dashboar ... eader.html


Thanks kevinc... It so far works... Now I hope it checks a good amount and not like every hour...

I will tell you how it works later

Later: it works perfect this is a big time saver... thanks for finding it for me,

Kevinc is the man :!:
Corporal 1st Class hotgun
 
Posts: 191
Joined: Thu Jan 26, 2006 1:37 pm

Postby Haydena on Wed Jun 07, 2006 11:52 am

This thing is awesome...

A must have... Means I can do revision and make sure I'm not missing any action. ;)

Oh and about what mrdexter said with the "Visit game space" link, it seems to open up my game space fine in firefox...
User avatar
Sergeant 1st Class Haydena
 
Posts: 634
Joined: Sun Mar 19, 2006 2:43 pm
Location: Sussex, England
Medals: 4
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Terminator Achievement (1)

Postby wicked on Wed Jun 07, 2006 11:53 am

Can we add a PM notifier to it too? :P
User avatar
Major wicked
 
Posts: 15794
Joined: Thu Jan 26, 2006 1:23 pm
Medals: 18
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Terminator Achievement (2) Assassin Achievement (1)
Freestyle Achievement (2) Fog of War Achievement (2) Speed Achievement (1) Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (2)
Ratings Achievement (1) General Contribution (1)

Postby mrdexter on Wed Jun 07, 2006 11:54 am

Haydena wrote:Oh and about what mrdexter said with the "Visit game space" link, it seems to open up my game space fine in firefox...


It does mine at the shop, just not across the road at home. Oh well, I'll fiddle tonight, see what's up. Maybe need to threaten IE with some heavy duty deleting. Or something.
Positive: Great guy, will always play to his best. Honourable and fun to play with as well. You know you're in for a rough time playing mrdexter :) Game 31384 Haydena
Positive: Mr D is the golden child of CC, if we had to elect a king he'd get my vote! Game 76700 silus
User avatar
Sergeant 1st Class mrdexter
 
Posts: 212
Joined: Sun Mar 19, 2006 6:21 am
Location: England
Medals: 4
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1)

Postby kevinc on Wed Jun 07, 2006 12:11 pm

mrdexter wrote:Actually, I worded it badly...what i meant was whilst it is running, have it only appear in the system tray not the taskbar.


Yea, if right click on the program in the taskbar, and select minimize, it will minimize to just the the system tray onyl. If I undertand you correctly?

wicked, no way to get PM ifnormation i'm afraid.

By the way - If anyone knows anything about windows icon files please drop me a PM. I'm having trouble getting the icon to work properly on Windows XP.
User avatar
Corporal kevinc
 
Posts: 182
Joined: Tue Mar 14, 2006 4:47 pm
Location: Dublin
Medals: 7
Map Contribution (1) General Contribution (6)

Postby mrdexter on Wed Jun 07, 2006 12:19 pm

kevinc wrote:
mrdexter wrote:Actually, I worded it badly...what i meant was whilst it is running, have it only appear in the system tray not the taskbar.


Yea, if right click on the program in the taskbar, and select minimize, it will minimize to just the the system tray onyl. If I undertand you correctly?



No, I am still unable to explain myself properly.

With winamp and some other programs you can choose to have it show in the taskbar OR system tray OR both whilst it is actually running, not when it is minimised. Therefore it would show on screen (in always on top) but not in the taskbar, freeing up valuable taskbar space.
Positive: Great guy, will always play to his best. Honourable and fun to play with as well. You know you're in for a rough time playing mrdexter :) Game 31384 Haydena
Positive: Mr D is the golden child of CC, if we had to elect a king he'd get my vote! Game 76700 silus
User avatar
Sergeant 1st Class mrdexter
 
Posts: 212
Joined: Sun Mar 19, 2006 6:21 am
Location: England
Medals: 4
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1)

Postby kevinc on Wed Jun 07, 2006 1:40 pm

Ahhh. Got ya, you want it to only show in the system tray, and still be visible right?

I'll see if it's possible. *adds to list* :)
User avatar
Corporal kevinc
 
Posts: 182
Joined: Tue Mar 14, 2006 4:47 pm
Location: Dublin
Medals: 7
Map Contribution (1) General Contribution (6)

Postby mrdexter on Wed Jun 07, 2006 1:41 pm

kevinc wrote: *adds to list* :)


Yay, a man with a list :D
Positive: Great guy, will always play to his best. Honourable and fun to play with as well. You know you're in for a rough time playing mrdexter :) Game 31384 Haydena
Positive: Mr D is the golden child of CC, if we had to elect a king he'd get my vote! Game 76700 silus
User avatar
Sergeant 1st Class mrdexter
 
Posts: 212
Joined: Sun Mar 19, 2006 6:21 am
Location: England
Medals: 4
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1)

Postby HighBorn on Thu Jun 08, 2006 10:04 am

i would like to make a sugestion for the next update.. maybe with sound.. like u can have it ding at u whenu have a new ready game.. and some other sound for when u are elimated from one
User avatar
Private HighBorn
 
Posts: 3010
Joined: Sat Feb 18, 2006 10:22 pm
Location: Kentucky
Medals: 15
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Fog of War Achievement (1)
Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (1) Ratings Achievement (2) Tournament Contribution (2)

Postby wacicha on Thu Jun 08, 2006 10:19 am

you will be getting to many of that other sound high so you might want somrthing soothing
Image
User avatar
Major wacicha
Retired Team Member
 
Posts: 3953
Joined: Fri Jan 27, 2006 6:51 pm
Medals: 33
Standard Achievement (4) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (1) Terminator Achievement (4) Assassin Achievement (1)
Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (2) Fog of War Achievement (1) Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (2)
Ratings Achievement (4) Training Achievement (1) Tournament Contribution (1) General Contribution (6)

Postby HighBorn on Thu Jun 08, 2006 10:35 am

rotflmao.... yeah like angelic choir or something!!
User avatar
Private HighBorn
 
Posts: 3010
Joined: Sat Feb 18, 2006 10:22 pm
Location: Kentucky
Medals: 15
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Fog of War Achievement (1)
Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (1) Ratings Achievement (2) Tournament Contribution (2)

Postby Twill on Thu Jun 08, 2006 8:34 pm

Kevin,

for the PM thing, I thing there is a way for phpBB PM's to be checked externally, but not even 50% certain, so if you want, or have time, or if someone wants to look into it, head over to phpBB.com and see if someone over there can tell you how.

As for the refresh time, please dont let it ping the site every 2 seconds :) that being said, by pinging the RSS feed rather than the games page, it does save a lot of server time and speeds the site up, so thanks from me, as a player, for helping things go faster ;)

Again, thanks much for the great prog. Keep up the good work :D

Twill
User avatar
Corporal 1st Class Twill
Retired Administrator
 
Posts: 3677
Joined: Fri Jan 20, 2006 10:54 pm
Medals: 11
Standard Achievement (3) Freestyle Achievement (2) Fog of War Achievement (1) Speed Achievement (1) Random Map Achievement (1)
Cross-Map Achievement (1) General Achievement (1) General Contribution (1)

Postby kevinc on Fri Jun 09, 2006 7:36 am

I don't know of any way to check the PM stuff externally. If there way a way to get an RSS feed of PMs then I could do it allright.

Personally I just have it set to email me when I get a PM. Combine that with one of the many email notifiers out there and you should be sorted. :)
User avatar
Corporal kevinc
 
Posts: 182
Joined: Tue Mar 14, 2006 4:47 pm
Location: Dublin
Medals: 7
Map Contribution (1) General Contribution (6)

Postby john123 on Sat Jun 10, 2006 7:26 am

hey, this was working fine for me before but today i've tried running it a few times and it won't go past the loading xml part, any ideas on how i can fix this?
User avatar
Sergeant 1st Class john123
 
Posts: 161
Joined: Mon Feb 20, 2006 10:48 am
Location: Ireland
Medals: 7
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Terminator Achievement (1) Freestyle Achievement (1)
Ratings Achievement (1)

Postby kevinc on Sat Jun 10, 2006 9:31 am

I've no idea what could be causing it, i'm afraid.

I'll be releasing a new version shortly, and I'll see if I can write more descriptive errors into it.

There does seem to be some weirdness with the RSS feed from time to time. I've found, when you click on the link, it doesn't bring you to game, but to the forum. I don't see how that could cause any problems though.
User avatar
Corporal kevinc
 
Posts: 182
Joined: Tue Mar 14, 2006 4:47 pm
Location: Dublin
Medals: 7
Map Contribution (1) General Contribution (6)

Postby lackattack on Sat Jun 10, 2006 10:19 am

it should bring you to the forum login screen when you are not logged into conquer club, but from there it should take you directly to the game.
User avatar
Private lackattack
Retired Administrator
 
Posts: 6112
Joined: Sun Jan 01, 2006 10:34 pm
Location: Montreal, QC
Medals: 9
Standard Achievement (1) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Speed Achievement (1)
Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (1) General Achievement (2)

Postby N0g on Mon Jun 12, 2006 9:21 am

This is good stuff. Really.

My wish list

I would like to see the following as optional via a program options window or at least via ini edit:

    Start out minimized to tray (not task bar) and/or have a minimize button on the app itself (rather than right clicking on the task bar icon).
    Flash tray icon on (selectable) status changes. That is, when it's my turn and/or when someone else is making a turn.
    Show game number(s) of active game(s) in the app window. Make them active links the the games they represent.


Lastly, since you aren't charging for this (yet), would you give more info on what you used to do the programming and consider giving out the source so that some of us could help in adding changes. You would have final say in what changes are accepted, but having six or seven hands typing code is generally more productive than just two.
User avatar
Lieutenant N0g
 
Posts: 73
Joined: Thu Mar 02, 2006 2:56 pm
Location: A van, down by the river

Postby kevinc on Tue Jun 13, 2006 8:16 am

N0g - thanks for the suggestions. I do want to keep the app as simple as possible, so I'm not sure all of them will be possible, but some of them will definately be added.

Something like this konfabulator widget might suit you better:
http://www.widgetgallery.com/view.php?widget=36039

Unfortuanately, it's built in Flash, and extended with SWF Studio (I'm a designer, rather than a developer you see) so I'm not sure if there's many people with experience with both of those. If you do, or anyone else does and wants to help out, then just give me a shout! :)
Last edited by kevinc on Tue Jun 13, 2006 4:32 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Corporal kevinc
 
Posts: 182
Joined: Tue Mar 14, 2006 4:47 pm
Location: Dublin
Medals: 7
Map Contribution (1) General Contribution (6)

XML loading

Postby texasAUtiger on Tue Jun 13, 2006 12:20 pm

I installed it but all I get is "XML loading..."
Captain texasAUtiger
 
Posts: 12
Joined: Fri May 12, 2006 10:25 pm
Location: Texas

Postby HighBorn on Tue Jun 13, 2006 12:21 pm

lol. i had that same problem did u put in your number??
User avatar
Private HighBorn
 
Posts: 3010
Joined: Sat Feb 18, 2006 10:22 pm
Location: Kentucky
Medals: 15
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Fog of War Achievement (1)
Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (1) Ratings Achievement (2) Tournament Contribution (2)

PreviousNext

Return to Tool Archives

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

Login