ConquerTell Notifier (Firefox Extension) (OLD VERSION)

Archival storage to keep things organized and uncluttered. Can't find what you need? Search for old topics here.

Moderators: Tech Team, Global Moderators

Forum rules
Please read the Community Guidelines before posting.

Postby john1099 on Mon Apr 16, 2007 7:34 pm

I go to the link, and click install, and it comes up with an error that says "Invalid File Hash, possible download corruption"
could you tell me what I'm doing wrong, so I can fix this?
Thanks,
John
GunnaRoolsUDrool wrote:yo mama has 3 titties, ones for milk, ones for water, ones out of order
User avatar
Sergeant 1st Class john1099
 
Posts: 1559
Joined: Sat Feb 10, 2007 1:14 am
Location: St. Catharines, ON
Medals: 18
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (2) Quadruples Achievement (1) Terminator Achievement (2)
Freestyle Achievement (2) Fog of War Achievement (1) Speed Achievement (1) Teammate Achievement (1) Cross-Map Achievement (2)

Postby paranoid-android on Mon Apr 16, 2007 8:07 pm

haha john! me and you both, i'm stumped!
User avatar
Corporal 1st Class paranoid-android
 
Posts: 298
Joined: Thu Jan 11, 2007 10:55 am

Postby Timminz on Wed Apr 18, 2007 3:43 pm

make that 3 of us.
User avatar
Major Timminz
 
Posts: 5569
Joined: Tue Feb 27, 2007 1:05 pm
Location: At the store
Medals: 56
Standard Achievement (4) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (3) Quadruples Achievement (2) Terminator Achievement (2)
Assassin Achievement (1) Manual Troops Achievement (2) Polymorphic Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (3)
Speed Achievement (4) Teammate Achievement (2) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3) Ratings Achievement (4)
Tournament Achievement (6) General Achievement (2) Clan Achievement (10) Tournament Contribution (1) General Contribution (1)

Postby Mustapha Mond on Thu Apr 19, 2007 5:58 am

I got the same thing, so I just installed the previous version.

That said, mine says "(loading)" and won't ever seem to load the games. Anyone tested it with a space in their username? Or maybe it's case-sensitive? Any ideas?
User avatar
Corporal Mustapha Mond
 
Posts: 64
Joined: Fri Feb 02, 2007 7:59 pm
Location: Austin, TX, USA
Medals: 51
Standard Achievement (4) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (4) Quadruples Achievement (4) Terminator Achievement (3)
Assassin Achievement (2) Manual Troops Achievement (3) Freestyle Achievement (3) Nuclear Spoils Achievement (2) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (1) Teammate Achievement (3) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3)
Ratings Achievement (3) Clan Achievement (7)

Postby tahitiwahini on Thu Apr 19, 2007 8:36 am

Mustapha Mond wrote:I got the same thing, so I just installed the previous version.

That said, mine says "(loading)" and won't ever seem to load the games. Anyone tested it with a space in their username? Or maybe it's case-sensitive? Any ideas?


If you have a space in your username I would enclose it in double quotes and on the assumption it is case-sensitive use the correct case:

username="Mustapha Mond"
Cheers,
Tahitiwahini
User avatar
Private 1st Class tahitiwahini
 
Posts: 964
Joined: Fri Jan 19, 2007 5:26 pm

Still...

Postby Mustapha Mond on Thu Apr 19, 2007 8:43 am

...just says "(loading)"
User avatar
Corporal Mustapha Mond
 
Posts: 64
Joined: Fri Feb 02, 2007 7:59 pm
Location: Austin, TX, USA
Medals: 51
Standard Achievement (4) Doubles Achievement (3) Triples Achievement (4) Quadruples Achievement (4) Terminator Achievement (3)
Assassin Achievement (2) Manual Troops Achievement (3) Freestyle Achievement (3) Nuclear Spoils Achievement (2) Fog of War Achievement (4)
Trench Warfare Achievement (1) Speed Achievement (1) Teammate Achievement (3) Random Map Achievement (1) Cross-Map Achievement (3)
Ratings Achievement (3) Clan Achievement (7)

Postby fireheart on Fri Apr 20, 2007 9:40 pm

I'm getting the same rehash error. The previous version loaded just fine, but I cannot load the newest one. If someone finds a work around could you please post it? Thanks by the way for the addon! Other than not getting the new version it works fine!

Thanks!
Fireheart
User avatar
Private fireheart
 
Posts: 80
Joined: Fri Mar 16, 2007 7:59 pm
Medals: 4
Standard Achievement (1) Doubles Achievement (1) Fog of War Achievement (1) Ratings Achievement (1)

Postby monkton on Sat Apr 21, 2007 11:23 am

fireheart wrote:I'm getting the same rehash error. The previous version loaded just fine, but I cannot load the newest one. If someone finds a work around could you please post it? Thanks by the way for the addon! Other than not getting the new version it works fine!

Thanks!
Fireheart



Is there still no fix for this?
Lieutenant monkton
 
Posts: 25
Joined: Mon Jul 24, 2006 11:13 am
Medals: 7
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Fog of War Achievement (1)
Cross-Map Achievement (1)

Postby monkton on Sat Apr 21, 2007 11:28 am

I'm using firefox version 2.0.3, btw, while the conquertell page says it's good up through version 2.0.0 - could this be the source of the problem?
Last edited by monkton on Sun Apr 22, 2007 2:29 pm, edited 1 time in total.
Lieutenant monkton
 
Posts: 25
Joined: Mon Jul 24, 2006 11:13 am
Medals: 7
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Fog of War Achievement (1)
Cross-Map Achievement (1)

I got a download error

Postby PantherSig on Sat Apr 21, 2007 11:08 pm

Anyone experience the same? Please help. Jon?
Corporal PantherSig
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 16, 2007 8:52 pm
Location: Atlanta
Medals: 2
Standard Achievement (2)

Re: Reload in 1 minute

Postby ffgamer9 on Sat Apr 21, 2007 11:48 pm

Backglass wrote:
grunch wrote:Hello guys, i have a conquer fever and i think 5 minutes to reload is too much time for me, thats why i made a little change to the extension and i upload in my site, if somebody want it here is the link

i hope the extension creator dont get mad at me :D

http://grunch.com.ve/conquer/tools/conquertell-1.1.7-1-grunch.xpi


The issue isn't Conquer Tell, but the RSS feed refresh time itself.


a shorter refresh rate is still a good idea. the refresh may not be in sync with the RSS feed refresh. example: refresh rate is 5 minutes, it checks the feed and finds nothing. 1 minute later, the RSS feed gets refreshed. conquer tell won't know this for 4 more minutes.
Private 1st Class ffgamer9
 
Posts: 47
Joined: Mon Feb 12, 2007 8:35 pm
Medals: 1
Tournament Achievement (1)

sorry

Postby jonducrou on Sun Apr 29, 2007 5:02 am

I haven't been paying much attention to conquertell - or conquerclub for some time - sorry everyone. anyone who is interested in taking over the source code PM me - else i can put it up on sourceforge.


Jon
User avatar
Private jonducrou
 
Posts: 66
Joined: Tue Oct 03, 2006 9:55 pm
Location: Seattle
Medals: 5
Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Freestyle Achievement (1) General Contribution (2)

Postby bob72 on Wed Jun 27, 2007 3:51 pm

the firefox addon is simply sublime.

Kudos to the creater simply fantastic :D
User avatar
Private 1st Class bob72
 
Posts: 217
Joined: Wed Jun 06, 2007 2:26 pm
Medals: 22
Standard Achievement (1) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Terminator Achievement (3) Assassin Achievement (3)
Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (2) Random Map Achievement (1)
Cross-Map Achievement (3) Ratings Achievement (2)

Postby kyso420 on Wed Jul 04, 2007 2:22 pm

this is pretty sweet, good work!
Captain kyso420
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 08, 2007 12:36 pm
Location: NH
Medals: 9
Standard Achievement (2) Terminator Achievement (1) Manual Troops Achievement (1) Freestyle Achievement (2) Fog of War Achievement (1)
Ratings Achievement (2)

Postby playnice on Fri Jul 06, 2007 11:48 pm

Sweet!!! :lol:
Sergeant 1st Class playnice
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 11, 2007 11:31 pm

Postby gaunt773 on Mon Jul 09, 2007 9:37 pm

i like this.

thank youse
"Real talk" from R. Kelly's new album, Double Up, may very well be one of the most genius songs of the decade...
User avatar
Sergeant 1st Class gaunt773
 
Posts: 19
Joined: Sat Jun 23, 2007 12:12 am
Location: the ghetto, chicago, illinois
Medals: 7
Standard Achievement (2) Triples Achievement (1) Fog of War Achievement (1) Speed Achievement (1) Cross-Map Achievement (1)
Ratings Achievement (1)

Postby GeoFri on Mon Jul 30, 2007 4:08 pm

jonducrou wrote:
gavin_sidhu wrote:sweet program, especially the double click thing. Any other secret features it has that i dont know about?

not that i know of......

Any suggestions....?


Can you make it check every 10-20 seconds? On some freestyle games, people are super cheap ass about sneaking in their turns.

I love ur program!

Thanks,
Sergeant GeoFri
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 25, 2007 11:53 am
Location: La Canada Ca

Postby bob72 on Thu Aug 02, 2007 3:51 pm

can you add a refresh button perhaps that way it would refresh the feed no?

or reload button in the options?
Image
User avatar
Private 1st Class bob72
 
Posts: 217
Joined: Wed Jun 06, 2007 2:26 pm
Medals: 22
Standard Achievement (1) Doubles Achievement (2) Triples Achievement (1) Terminator Achievement (3) Assassin Achievement (3)
Manual Troops Achievement (2) Freestyle Achievement (1) Nuclear Spoils Achievement (1) Fog of War Achievement (2) Random Map Achievement (1)
Cross-Map Achievement (3) Ratings Achievement (2)

Postby Carnifex on Sat Sep 22, 2007 12:50 pm

Is there any way to add new sounds?
User avatar
Corporal 1st Class Carnifex
 
Posts: 10
Joined: Sat May 19, 2007 3:36 pm
Medals: 11
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Freestyle Achievement (2) Fog of War Achievement (2)
Speed Achievement (1) Cross-Map Achievement (2)

Postby jonducrou on Sun Sep 23, 2007 5:05 am

Carnifex wrote:Is there any way to add new sounds?


the short short answer: no.

long answer: yes with some hacking and code fiddling.
User avatar
Private jonducrou
 
Posts: 66
Joined: Tue Oct 03, 2006 9:55 pm
Location: Seattle
Medals: 5
Doubles Achievement (1) Triples Achievement (1) Freestyle Achievement (1) General Contribution (2)

Postby Slipstream on Sat Oct 13, 2007 6:15 am

I cant get the bar thingy... i only got the three numbers... 0/4/4. Any suggestions?
User avatar
Private Slipstream
 
Posts: 12
Joined: Fri Oct 12, 2007 11:01 pm
Location: Vancouver BC, Canada
Medals: 9
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Fog of War Achievement (2) Trench Warfare Achievement (1) Cross-Map Achievement (1)
Ratings Achievement (2)

Postby socralynnek on Sat Oct 13, 2007 8:42 am

Click with right mouse button on it. Deactivate: "only show ready games".
Corporal 1st Class socralynnek
 
Posts: 64
Joined: Tue May 30, 2006 8:33 am
Location: Germany
Medals: 7
Standard Achievement (3) Doubles Achievement (1) Freestyle Achievement (1) Cross-Map Achievement (2)

Postby Slipstream on Sat Oct 13, 2007 3:33 pm

Ahh.. great.. Thanx :)
User avatar
Private Slipstream
 
Posts: 12
Joined: Fri Oct 12, 2007 11:01 pm
Location: Vancouver BC, Canada
Medals: 9
Standard Achievement (2) Doubles Achievement (1) Fog of War Achievement (2) Trench Warfare Achievement (1) Cross-Map Achievement (1)
Ratings Achievement (2)

Postby Iliad on Wed Oct 17, 2007 1:22 am

Awesome. Really easy to use and you can choose any username which means you can quickly look at another person's game.

5 min is good enough, except for rts but oh well
User avatar
Private 1st Class Iliad
 
Posts: 10439
Joined: Mon Mar 05, 2007 12:48 am
Medals: 1
Standard Achievement (1)

Postby WAL on Wed Nov 28, 2007 4:29 pm

is an update to support Firefox 3 b in the works?
Corporal 1st Class WAL
 
Posts: 6
Joined: Tue May 01, 2007 2:31 pm

PreviousNext

Return to Tool Archives

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

Login