Conquer Club

Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Talk about all things related to Conquer Club

Moderator: Community Team

Forum rules
Please read the community guidelines before posting.

Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby cmbdiesel on Mon Mar 01, 2021 9:39 am

Anyone else entirely sick of the site 'automatically' picking an alphabetical solution for deployment and reinforcement?
Seriously, I know all that is required is clicking the right thing and all is well, but one wrong finger placement can really screw up a turn.
Can't be terribly difficult to eliminate that piece of code.
User avatar
Lieutenant cmbdiesel
 
Posts: 121
Joined: Sat Dec 08, 2012 8:56 pm
Location: SITTERS - cpusurfer

Re: Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby Nut Shot Scott on Mon Mar 01, 2021 9:49 am

Use the interface and it will ask you to confirm.
Image
User avatar
Major Nut Shot Scott
Clan Director
Clan Director
 
Posts: 782
Joined: Sun Feb 16, 2014 3:03 pm
Location: Vancouver, BC

Re: Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby i-andrei on Mon Mar 01, 2021 10:03 am

cmbdiesel wrote:Anyone else entirely sick of the site 'automatically' picking an alphabetical solution for deployment and reinforcement?
Seriously, I know all that is required is clicking the right thing and all is well, but one wrong finger placement can really screw up a turn.
Can't be terribly difficult to eliminate that piece of code.


What would you have instead?
You need to have something selected, right?
Image
User avatar
Major i-andrei
 
Posts: 463
Joined: Tue Mar 20, 2007 1:33 am
2

Re: Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby 2dimes on Mon Mar 01, 2021 3:31 pm

I agree with both the suggestion and the decision to not bother going to the abandoned suggestion forum that should just be removed.

i-andrei wrote:You need to have something selected, right?


Why? There is no auto selection for cards.

If you miss click and try to cash two or less a prompt window pops up. "Illegal set". Same could happen if the deploy window was empty until you make a choice.
User avatar
Private 2dimes
 
Posts: 11542
Joined: Wed May 31, 2006 1:08 pm
Location: Unable to sync with satellites.

Re: Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby cmbdiesel on Tue Mar 02, 2021 9:06 am

Nut Shot Scott wrote:Use the interface and it will ask you to confirm.


Yeah... one could use the 'end phase confirmation' but that's a rather clunky remedy for likely a single line of code.
Speed gamers would particularly dislike that option.
User avatar
Lieutenant cmbdiesel
 
Posts: 121
Joined: Sat Dec 08, 2012 8:56 pm
Location: SITTERS - cpusurfer

Re: Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby Silly Knig-it on Tue Mar 02, 2021 11:37 pm

I also got tired of that and of deploys happening where I didn't want them. So I use the interface and I have it set to require me to confirm. It slows me down just enough most of the time. It is a bad system for speed and/or freestyle. But I don't like either of those, so it works much better for me. I recommend you try it. Unless speed or freestyle is you cup of tea.
Image
User avatar
Captain Silly Knig-it
SoC Training Adviser
 
Posts: 2936
Joined: Sat May 28, 2011 12:21 am
Location: Everett, WA

Re: Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby Donelladan on Wed Mar 03, 2021 4:47 pm

cmbdiesel wrote:Anyone else entirely sick of the site 'automatically' picking an alphabetical solution for deployment and reinforcement?
Seriously, I know all that is required is clicking the right thing and all is well, but one wrong finger placement can really screw up a turn.
Can't be terribly difficult to eliminate that piece of code.


+100. I hate it.
Image
User avatar
General Donelladan
 
Posts: 3226
Joined: Tue Mar 03, 2009 8:48 am
3221637

Re: Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby ZaBeast on Thu Mar 04, 2021 12:44 am

ofc it's terrible.
Who hasn't clicked by mistake on the tert already automatically selected to make a (partial) drop there, only for you to drop everything that's left?
And yes, I don't see that as something that would be hard to code, it's a drop-down menu, so you just switch it to a (select something) option
Image
Colonel ZaBeast
 
Posts: 323
Joined: Sat May 06, 2017 5:26 pm
432

Re: Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby t4mcr53s2 on Wed Mar 10, 2021 1:02 pm

great idea... have considered require confirm bur often dropping troops > 10 times , gets annoying to always confirm
I wish either my father or my mother, or indeed both of them as they were in duty both equally bound to it, had minded what they were about when....

If 2 player fog game,please allow 12 hour snap courtesy, or post what I could have seen.... Thank you
Brigadier t4mcr53s2
 
Posts: 823
Joined: Wed Sep 21, 2011 1:19 pm
Location: maryland, usa
2

Re: Eliminate auto selection for deploy and reinforce

Postby Mad777 on Fri Mar 26, 2021 11:38 am

webmaster is willing to add this to his list pending site wide poll...I have created the poll here 8-)

viewtopic.php?f=1&t=235790
".....We are Groot!....."
User avatar
Major Mad777
Community Coordinator
Community Coordinator
 
Posts: 9097
Joined: Thu Jun 18, 2009 9:21 am


Return to Conquer Club Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users