Conquer Club

Wrong map

Found something broken on the website or in the game, that isn't a plugin enhancement issue? Let's check it out.

Moderator: Tech Team

Forum rules
Please read the Community Guidelines before posting.

And don't forget to search for previously reported bugs first!

Wrong map

Postby Kevi on Thu Sep 23, 2021 11:54 am

I sent invites via the rematch button for a stalingrad game. Now we have an ardennes game.

No mention of random map on the original game.

Is this because it was a tournament game with multiple maps - or should the rematch button have automatically selected the map for which the invites were sent?
User avatar
Major Kevi
 
Posts: 383
Joined: Mon Apr 06, 2015 10:51 am
Location: On a desert island

Re: Wrong map

Postby IcePack on Thu Sep 23, 2021 1:12 pm

What’s the game #? Original and remake?
Image

Some day, we'll all be dead
User avatar
Lieutenant IcePack
Multi Hunter
Multi Hunter
 
Posts: 15862
Joined: Wed Aug 04, 2010 6:42 pm
Location: California

Re: Wrong map

Postby Kevi on Thu Sep 23, 2021 3:17 pm

original - https://www.conquerclub.com/game.php?game=21127624

remake - https://www.conquerclub.com/game.php?game=21194018

the tournament setting is for random map - but I would have thought that a rematch request should override that and present the map which had just been played.
Attachments
EGG 22.png
EGG 22.png (53.42 KiB) Viewed 160 times
User avatar
Major Kevi
 
Posts: 383
Joined: Mon Apr 06, 2015 10:51 am
Location: On a desert island

Re: Wrong map

Postby Hooch on Fri Sep 24, 2021 8:29 pm

Can't comment on Tournys, but in general rematch on a Random map gives a Random map, not the same map.
User avatar
Captain Hooch
 
Posts: 302
Joined: Fri Jan 05, 2007 4:42 pm
Location: Wellington,New Zealand


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users