Moonchild wrote:Rijeka - Hajduk poznat kao Jadranski derbi...
samo što Štef ima Rijeku a ja sam iz Rijeke, a ja imam Hajduk..ne znam od kud je Štef
Zagorja!
Moderator: Tournament Directors
samo što Štef ima Rijeku a ja sam iz Rijeke, a ja imam Hajduk..ne znam od kud je Štef
"Izvestaj sa upravnog odbora FK Vojvodine:
Zbog losih rezultata ,koji su vise prouzrokovani losim sudjenjem nego igracima, upravni odbor je prihvatio neopozivu ostavku trenera Vojvodine, koji nije u mogucnosti da vodi ekipu u ovakvim nemogucim uslovima. Poslednji pokusaj na utakmici sa Zeleznicarom, u koji su svi polagali nade, dao je isti rezultat , jer su sudije zestoko sudile u korist domacina ,i iako su se igraci i trener trudili,nista nije moglo da se promeni,i tako posle 5 utakmica gde je sve bilo isto ,i gde se nista nije promenilo na bolje, trener je odlucio da napusti tim.
Upravni odbor ce naci trenera,koji poseduje mnogo vise srece,i koji ima vise uticaja na sudije , da bi pokrenuli stvar sa mrtve tacke, znajuci da ce novi trener imati zaista tezak zadatak da sa 1 bodom iz 5 utakmica uradi nemoguce i da se bori za prvo mesto, jer trenutna pozicija je sramota za Vojvodina kao ekipu sa velikom tradicijom "
by benga on Mon Nov 29, 2010 1:50 pm
Ma ak qwert odustaje od svoje lige
ne vidim razloga da ja igram.
Ja sam mislio da se on zajebava.
Al njegov nastup gubim pa odustajem
mi se ne sviđa.
Znači on mora osvojit turnir il u njemu ne igra,
pa kad bi tak svi razmišljali
od svakog turnira bi 90% odustalo.
by Moonchild » Mon Nov 29, 2010 12:26 pm
bilo bi fer da odustanete JEDINO ako imate replacement u vidu nekog s našeg govornog područja...ali promislite malo, ako mi ne možemo izdržat ligu na CCu, kako to možemo očekivati da naprave u RL...nije da me briga i da pratim nogomet...samo kažem
Uslovi
Da bi postali trener, svaki prijavljeni mora ispunjavati sledece kriterijume:
1.98% prisutnost(ili kako se vec to zove)
2.Status Premijum
3.mora da govori srpski/hrvatski/bosanski jezik(Jezik sa podrucja bivsih Jugoslovenskih republika-Srbija,Hrvatska,Crna Gora,Makedonija,Bosna i Hercegovina,Slovenia)
** u slucaju da budu potrebne rezerve,organizator moze dodati i igrace koji ne govore srpski/hrvatski/bosanski jezik da popune prazna mesta ako bude potrebno
by edas » Mon Nov 29, 2010 12:19 pm
Buducnost - Partizan 3:1
daj ne odustajte tek smo poceli, pokvaricete turnir
Users browsing this forum: No registered users